Tietosuoja

Miunpalvelut kokoaa yhteen Pohjois-Karjalan kuntatoimijoiden sähköiset palvelut. Käyttäjät rekisteröityvät palvelun kautta kuntatoimijoiden ja kolmansien osapuolten sähköisen asioinnin palveluihin. Palvelua ylläpitää Meidän IT ja talous Oy. Osassa palvelua edellytetään vahvaa tunnistautumista, johon käytetään Suomi.fi-tunnistusta.

Henkilötietojen osalta rekisterinpitäjinä toimivat palvelun kautta asioinnin tietoja käsittelevät Pohjois-Karjalan maakunnan kuntatoimijat. Rekisteröityjen oikeuksia koskevat kyselyt ja pyynnöt osoitetaan suoraan rekisterinpitäjille. Lisätietoa löytyy tarkemmin kuntatoimijoiden ja kolmansien osapuolten omilta sivuilta:

Heinävesi https://heinavesi.fi/tietosuojavastaava

Ilomantsi https://www.ilomantsi.fi/tietosuoja

Joensuu https://www.joensuu.fi/tietosuoja

Juuka https://www.juuka.fi/fi/ajankohtaista/tietosuoja/

Kitee https://www.kitee.fi/tietosuoja

Kontiolahti https://www.kontiolahti.fi/tietosuoja

Lieksa https://www.lieksa.fi/web/guest/tietosuoja

Liperi https://www.liperi.fi/tietosuojaselosteet

Nurmes https://www.nurmes.fi/tietosuoja

Outokumpu https://www.outokummunkaupunki.fi/fi/tietosuoja

Polvijärvi https://www.polvijarvi.fi/tietosuoja

Rääkkylä https://www.raakkyla.fi/fi/tietosuoja

Tohmajärvi https://www.tohmajarvi.fi/tietosuoja

Siun sote https://www.siunsote.fi/asiakas-ja-potilastiedot?inheritRedirect=true

 

Suomi.fi www.suomi.fi/tietosuojaseloste

 

Meidän IT ja talous Oy käsittelee palvelua ylläpitäessään käyttäjien henkilötietoja rekisterinpitäjien kanssa solmimiensa sopimusten perusteella ja vain asianomaisen palvelun ylläpidon kannalta tarpeellisessa laajuudessa. Henkilötietojen käsittelijänä toimiessaan Meidän IT ja talous Oy noudattaa tietosuojalainsäädäntöä sekä varmistaa omalta osaltaan henkilötietojen asianmukaisen turvallisuuden käyttäen asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimia. Tietojen käyttöoikeus on rajattu vain tietyille henkilöille ja heitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Lisätietoa tietosuojasta yleisesti sekä henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä oikeuksista ja vapauksista löytyy tietosuojavaltuutetun toimiston sivuilta www.tietosuoja.fi.