Yleistä tietoa palvelusta

Sähköinen Miunpalvelut on portlet-teknologialla toteutettu verkkopalvelu, joka kokoaa yhteen Pohjois-Karjalan sähköiset palvelut.


Palveluun rekisteröityminen on maksutonta. Käyttäjä tarvitsee vain pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

 

Jos olet yhdistyksen nimenkirjoittaja (=virallinen hakemuksen allekirjoittaja), kirjaudu aivan ensimmäiseksi henk.koht. pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella Miunpalveluun kohdasta Kirjaudu. Sisäänkirjautumisen jälkeen kirjaudu palvelusta ulos. Kirjautuminen on tehtävä siksi, että nimenkirjoittaja saadaan aktivoitua Miunpalvelut.fi käyttäjäksi ja hakemukset saadaan ohjautumaan nimenkirjoittajalle allekirjoitettavaksi. Tämä tarvitsee tehdä vain yhden kerran.

Turvallisuus

Miunpalvelut ja sen turvaratkaisut on suunniteltu varmistamaan, että asiointi ja asioiden hoitaminen Miunpalvelussa on turvallista. Tekniikalla voidaan tehdä paljon turvallisuuden varmistamiseksi, mutta tärkeää on myös suojautua muilta tietoturvauhilta.

  • Muista huolehtia tietokoneesi ajantasaisesta tietoturvasta.
  • Varo verkkohuijauksia.
  • Säilytä pankkitunnuksiasi huolellisesti.
  • Noudata Miunpalvelun käyttöohjeita.

Lisätietoa tietoturvasta löytyy osoitteessa https://www.kyberturvallisuuskeskus.fi/fi/ajankohtaista/ohjeet-ja-oppaat/nain-suojaudut-nettihuijaukselta.

Tekniset vaatimukset

Miunpalvelun toiminallisuuden varmistamiseksi, suosittelemme tarkistamaan että tietokoneesi täyttää seuraavat vaatimukset.

Tuetut käyttöjärjestelmät Windows
Mac OS X
Tuetut selaimet Uusimmat versiot:
Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Safari
Google Chrome
Salaus Miunpalvelu on suojattu 256-bitin salauksella.
Java Script Miunpalvelua käyttäessäsi JavaScriptin tulee olla sallittu.